ТЕХНОЛОГИЯТА НА УТРЕШНИЯТ ДЕН!

Продажба на диодни лазери

Продажба

Достъп до най-новите технологии за вашето студио.


Купува - под наем с опция за покупка.


Сега можете да закупите най-добрите диодни лазерни устройства с висока мощност

Laser Sapphire предлага наеми с възможност за закупуване. Това е отличен вариант, ако искате да имате диод през целия месец във вашия естетичен център или медицинско-естетична клиника. Това е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

Финансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.

Ние сме официален дистрибутор за България на най-купуваният в Испания Milesman и Elysion-pro.Какви ПРЕДИМСТВА ви предлагаме?

01

Наем на оборудванеПроверете нашите цени и ние ще ви изненадаме, защото ние сме лидери в отдаването под наем на лазерно и козметично оборудване.02

Възможност за покупкаТова е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

03

Разсрочено плащанеФинансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.


Защо да НАЕМИТЕ от нас?

С наемането на диодни лазери от нас ще получите:

Авангардна естетическа технология, която можете да използвате за извършване на различни процедури.

Обучение от нашия екип от професионалисти, така че да се научите да използвате лазерите и да прилагате процедури върху вашите пациенти.

Решена логистика: Ние доставяме оборудването във вашия салон и го оставяме готово за употреба.

Налични оператори: Имаме екип от обучени професионалисти с доказан опит и готови да предоставят услуги на вашите пациенти.

Съвети за оптимизиране на вашия бизнес (Как да продавате услугите си, колко да таксувате, как да извършвате маркетингови действия и т.н.)

Достъп до програмата за VIP клиенти, където ще получите отстъпки, наеми с отстъпка и специални обучения.

Най -модерната технология за вашия козметичен салон


Възползвате се от предимствата на печеливша и безопасна услуга!

Трябва само да осигурите място и да премиете курс на обучение за работа с диоден лазер.След получаване на сертификат, да подготвите график с клиенти, а ние ще ви предоставим диодният лазер.