Отдаване под наем с оператор

Сега можете да получите най-добрата козметична апаратура на достъпна цена.


Milesman Compact

ЗДРАВ и НАДЕЖДЕН


Милесман използва най-новата диодна лазерна технология за обезкосмяване, осигуряваща медицински степени на лечение в здрава, мощна и преносима платформа.
ELYSION Pro

Кожа без косми.


Един диоден лазер, който предлага лесна настройка, удобен и лек накрайник, ергономичен и лесен за движение, с реновиран дизайн, особено полезен и ефективен.
Защо да наемате диоден лазер?  • Имате достъп до най-новите естетически технологии.

  • Осигурявате терапия с видими, бързи и ефективни резултати.

  • Избягвате да правите големи инвестиции и получавате бърза възвръщаемост на инвестицията.

  • Увеличавате доходите си, като предлагате нови лечения.

Най-новият и единствен метод в България за безпроблемно отстраняване на окосмяване по цялото тяло!

BellAction Duo
Отдаване под наем с операторСега можете да получите най-добрата диодна лазерна апаратура с висока мощност.

Тази услуга се състои от наем с оператор. Трябва само да осигурите място и да подготвите график с клиенти, идваме във Вашия център, фитнес, фризьор или медицинско-естетична клиника с нашия диоден лазер и оператор, с който ще предложим услугата лазерна епилация.

В края на деня получавате предварително съгласуван процент от фактурирането.


Вижте Още


Купува - под наем с опция за покупкаСега можете да закупите най-добрите диодни лазерни устройства с висока мощност

Laser Sapphire предлага наеми с възможност за закупуване. Това е отличен вариант, ако искате да имате диод през целия месец във вашия естетичен център или медицинско-естетична клиника. Това е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

Финансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.

Ние сме официален дистрибутор за България на най-купуваният в Испания Laser Sapphire.


Вижте ОщеДиодни лазери за епилация под наем

ЛИДЕРИ В НАЕМ НА ДЕН
Заявете своя БЕЗПЛАТЕН курс на обучение


Какви ПРЕДИМСТВА ви предлагаме?

01

Наем на оборудванеПроверете нашите цени и ние ще ви изненадаме, защото ние сме лидери в отдаването под наем на лазерно и козметично оборудване.02

Възможност за покупкаТова е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

03

Разсрочено плащанеФинансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.


Какво казват нашите клиентиВЕНЕТА НИКОЛОВА

Когато обмислях да наема този тип устройство, първото нещо, което направих, беше да потърся на няколко места. Бях взела по-евтин вариант, но се спрях на вас, защото се чувствах комфортно от първия момент.

Отношението към екипа е сърдечно и обученията са ясни. Това ми хареса най-много в преживяването. Вие сте приятен екип и е удоволствие да работя с вас. Всъщност никога не съм имала проблеми, за които не са ми помогнали да разреша.НИКОЛЕТА КАРАДЖОВА

Много съм благодарена за професионализма и представянето на всички, които са част от екипа. Тяхната точност и качеството на оборудването им се открояват от останалите и ми позволяват да предоставя отлично обслужване.

Нямам оплаквания, напротив, радвам се, че ви срещнах. Клиентите ми са много доволни от резултатите, които лазерът осигурява, и от предимствата на машината.


За НасНашата цел е да ви помогнем да покажете най-доброто от себе си, предлагайки ви лазерна епилация, извършвана от медицински специалисти, които са безкомпромисни по отношение на вашия комфорт и безопасност.


Ние продължаваме да въвеждаме и проучваме, създавайки стандарти в индустрията за неинвазивни лазерни процедури за епилация на лицето и цялото тяло.


Пристрастени сме да поощряваме високото ниво в медицинското обучение, въвеждане на етични практики и назначаването на медицински персонал, който да има адекватното грижовно отношение.Когато на пазара се появи нова технология или процедура, ние сме там, за да тестваме щателно нейната безопасност, надеждност и резултатност.


Вижте Още


Възползвате се от предимствата на печеливша и безопасна услуга!

Трябва само да осигурите място и да премиете курс на обучение за работа с диоден лазер.След получаване на сертификат, да подготвите график с клиенти, а ние ще ви предоставим диодният лазер.