Elysion-pro

Кожа без косми.

Възстановява мекотата, която един ден всички сме имали.Elysion-pro

Наем на диоден лазер за центрове за епилация.


Какво представлява Elysion-Pro диоден лазер?

Elysion Pro е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Процедурите позволяват ефективно премахване на косми дори от най- чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите.

Режими на работаСТАТИЧЕН РЕЖИМ

Статичният режим позволява бърза работа, като прилага големи количества енергия на изстрел дори и с къси импулси. Максимална ефективност при максимална скорост.

  • При тънки и остатъчни косми
  • Малки зони
  • Повърхности, намиращи се върху кост, в интимната зона, където прецизността е от голямо значение.

ДИНАМИЧЕН РЕЖИМ

Единственият динамичен режим на пазара с ултра къси импулси – 3 ms, което осезаемо намалява усещането за болка, но същевременно осигурява максимална ефективност дори при тънки косми още от първа сесия.

  • При тъмни кожи
  • Кожа с тен
  • Силна чувствителност
  • При първа сесия при мъжете. При плътни и тъмни косми.
Възможности на платформатаПлатформата Elysion-Pro е проектирана да работи с четири различни дължини на вълните (755 nm, 810 nm, 940 nm и 1060 nm) за дълготрайна и безопасна лазерна епилация при всички фототипове. Нейната висока пикова мощност (2000 W) осигурява максимална сигурност и ефективност, гарантираща най-висока рентабилност. Честотата на повтаряне на импулсите от 3 Hz в статичен режим и 15Hz в динамичен режим, в допълнение с различните размери на спота (10×10 и 18×10), правят Elysion-Pro един от най-бързите, най-безопасните, най-мощните и най-ефективните апарати в сектора. Лазерната епилация с него е успешна и при остатъчни косми.Термо-релаксационно време (TRT – Thermal Relaxation Time)

ТЕХНОЛОГИЯТА USP


Лазерът работи с технология USP (Ultra Short Pulse – Ултра Къс Импулс). Тя прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Тези импулси достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да нараняват кожата.

Предимството на ултра късият импулс е, че той успява да загрее косъма много бързо, което позволява на самия косъм да отведе топлината до фоликула също толкова бързо, преди тя да се е загубила. По този начин луковицата бива унищожена ефективно. При дългите импулси това е по-трудно, защото те не успяват достатъчно бързо да загреят косъма. Следователно луковицата не винаги бива унищожена. Бързината на загряване е изключително важна, защото косъмът, както всеки друг предмет, отдава топлината си. И тъй като е малък, това става за изключително кратко време. Този процес се нарича терморелаксационно време. Това е времето, за което косъмът абсорбира и отдава топлина. Проучванията показват, че за 3 ms косъмът абсорбира цялата енергия без да се разпръсква в останалата тъкан. За 20 ms той абсорбира част от енергията и започва да разпръсква друга част от нея в съседните тъкани. За 50 ms косъмът разпръсква топлина в съседните тъкани, докато температурата му бавно се понижава.Система за охлаждане


Апликаторите на Еlysion-Pro са снабдени със система Crystal freeze, която служи за охлаждане върха на апликатора. Тя е базирана на TRT (време за термична релаксация), времето, необходимо за понижаване на температурата, получена в резултат на лазерното лъчение.

Това е най-цялостната налична система. За разлика от останалите, при нея кожата се предпазва от топлината едновременно с излъчването на импулсите и по този начин се предотвратява прекомерното загряване на кожата. Тя също така позволява третираната област да бъде предварително охладена, като апликаторът се плъзга върху кожата преди да започне излъчването и охлажда кожата след всеки импулс.Кондензаторите.


Защо са важни?


Elysion-Pro работи с кондензатори, което му позволява да използва цялата налична мощност от над 3500 W. Лазерите без кондензатори са ограничени. Затова той има възможност да достави чиста пикова мощност от 2000 W.

Когато работите с апарати без кондензатори всички нужди за захранването им трябва да бъдат изпълнени от електрическата мрежа, а тя има граница от 3500W. Следователно лазерът без кондензатори може да използва максимум 50% от наличната мощност за преобразуване в светлина, ограничавайки неговата максима светлинна мощност до 1750 W.

Апаратите без кондензатори консумират много енергия по време на импулсите и това може да повлияе на другите електрически устройства, които са включени в мрежата по това време.

Видео
Възползвате се от предимствата на печеливша и безопасна услуга!

Трябва само да осигурите място и да премиете курс на обучение за работа с диоден лазер.След получаване на сертификат, да подготвите график с клиенти, а ние ще ви предоставим диодният лазер.