НИЕ СМЕ ЕКИП ОТ МЛАДИ И МОТИВИРАНИ СПЕЦИАЛИСТИ!

Диодни лазери за продажба и отдаване под наем

За Нас

Официален вносител на Milesman /Spain/ за България


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?Нашата цел е да ви помогнем да покажете най-доброто от себе си, предлагайки ви лазерна епилация, извършвана от медицински специалисти, които са безкомпромисни по отношение на вашия комфорт и безопасност.

Ние продължаваме да въвеждаме и проучваме, създавайки стандарти в индустрията за неинвазивни лазерни процедури за епилация на лицето и цялото тяло.

Пристрастени сме да поощряваме високото ниво в медицинското обучение, въвеждане на етични практики и назначаването на медицински персонал, който да има адекватното грижовно отношение.Когато на пазара се появи нова технология или процедура, ние сме там, за да тестваме щателно нейната безопасност, надеждност и резултатност.

Само ако нова апаратура или процедура, одобрена от FDA и MDD премине нашите безпристрастни стандарти, ще бъде използвана в нашите центрове.

При нас ще получите не само услуги с най-високо качество в удобно за Вас време и място, но и професионално и любезно отношение и атрактивни цени.

Апаратурата е Диоден лазер с дължина на вълната с висока селективност, широко работно поле, плътност на енергията, продължителност на импулса и приставка служеща за предпазване и успокояване на кожата, която прави процедурата безболезнена.

За да постигнете нужния резултат, са нужни между 3 и 6 процедури, в зависимост от това коя част на тялото искате да епилирате, цвета, дебелината на косъма и тип кожа.
Диодни лазери за епилация под наем

ЛИДЕРИ В НАЕМ НА ДЕН
Заявете своя БЕЗПЛАТЕН курс на обучение


Диодени лазери с висока мощност


Milesman CompactПредставяме новия компактен диод Milesman! С новаторска технология с доказан успех в Германия, Испания и САЩ, която обединява преносимост и мощност, както никога досега.

Milesman Compact използва най-новата диодна лазерна технология за обезкосмяване, осигуряваща медицински степени на лечение в здрава, мощна и преносима платформа.
ELYSON-ProElysion Pro е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин.

Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.
Какви ПРЕДИМСТВА ви предлагаме?

01

Наем на оборудванеПроверете нашите цени и ние ще ви изненадаме, защото ние сме лидери в отдаването под наем на лазерно и козметично оборудване.02

Възможност за покупкаТова е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

03

Разсрочено плащанеФинансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.


Какво казват нашите клиентиВЕНЕТА НИКОЛОВА

Когато обмислях да наема този тип устройство, първото нещо, което направих, беше да потърся на няколко места. Бях взела по-евтин вариант, но се спрях на вас, защото се чувствах комфортно от първия момент.

Отношението към екипа е сърдечно и обученията са ясни. Това ми хареса най-много в преживяването. Вие сте приятен екип и е удоволствие да работя с вас. Всъщност никога не съм имала проблеми, за които не са ми помогнали да разреша.НИКОЛЕТА КАРАДЖОВА

Много съм благодарена за професионализма и представянето на всички, които са част от екипа. Тяхната точност и качеството на оборудването им се открояват от останалите и ми позволяват да предоставя отлично обслужване.

Нямам оплаквания, напротив, радвам се, че ви срещнах. Клиентите ми са много доволни от резултатите, които лазерът осигурява, и от предимствата на машината.


Защо да НАЕМИТЕ от нас?

С наемането на диодни лазери от нас ще получите:

Авангардна естетическа технология, която можете да използвате за извършване на различни процедури.

Обучение от нашия екип от професионалисти, така че да се научите да използвате лазерите и да прилагате процедури върху вашите пациенти.

Решена логистика: Ние доставяме оборудването във вашия салон и го оставяме готово за употреба.

Налични оператори: Имаме екип от обучени професионалисти с доказан опит и готови да предоставят услуги на вашите пациенти.

Съвети за оптимизиране на вашия бизнес (Как да продавате услугите си, колко да таксувате, как да извършвате маркетингови действия и т.н.)

Достъп до програмата за VIP клиенти, където ще получите отстъпки, наеми с отстъпка и специални обучения.Възползвате се от предимствата на печеливша и безопасна услуга!

Трябва само да осигурите място и да премиете курс на обучение за работа с диоден лазер.След получаване на сертификат, да подготвите график с клиенти, а ние ще ви предоставим диодният лазер.